joi, 30 mai 2019

De ce o firma de contabilitate ?

DE CE  O FIRMA DE CONTABILITATE ? Pe scurt : castig de timp , bani si incredere !

* O firmă de contabilitate își va folosi toate resursele – experiență, cunoștințe, aptitudini , colaboratori pentru a gestiona toate aspectele financiare și contabile, ce țin de compania ta.
* te ține informat, în legătură cu ultimele detalii și schimbări ale mediului juridic și legislativ. Acestea sunt extrem de multe și greoaie în contextul economic actual. O firma de contabilitate te tine la curent cu ultimele informatii si schimbari ale mediului juridic si legislativ. Astfel, beneficiezi de informatii valoroase si esti sigur ca firma de contabilitate adapteaza procedurile contabile la noutatile legislatiei.
* Economisești mult timp.Vei fi scutit de timpul alocat în vederea recrutării, pregătirii și instruirii salariaților proprii în domeniu. Personalul unei firme specializate este deja acreditat, instruit și are experiența necesară, astfel încât să ofere servicii calitative, care să-ți aducă beneficii majore pe termen lung.
* O firmă de contabilitate, va menține pentru compania ta o bună relație cu autoritățile statului și poate prezenta oricând, terților, situația financiară a societății. Scapi de multe amenzi. Tu vei fi un antreprenor ocupat și stresat. Puțin probabil să ții minte toate termenele de depunere ale declarațiilor sau ale unui bilanț. Pentru orice abatare de la termen, statul amendează.
* Este mult mai avantajos si mai putin costisitor sa externalizezi serviciile de contabilitate. Mai mult decat atat, beneficiezi de profesionalism, expertiza in afaceri, proactivitate, confidentialitate si siguranta ca toate datele financiare sunt corecte.Este indicat sa lasi in mainile specialistilor activitatile pe care nu le stapanesti foarte bine. Cu atat mai mult atunci cand este vorba chiar de bani si de operatiuni cu bani. Poti apela la o firma contabilitate, unde beneficiezi de preturi convenabile , stabilite pe baza de contract si facturi emise spre plata lunar/trimestrial cum se stabileste prin contract. 
* Firma care se ocupă de contabilitatea dumneavoastră trebuie să fie un stâlp de sprijin, trebuie să vă ajute astfel încât grija principală să rămână doar cea legată de dezvoltarea business-ului.O firmă de contabilitate serioasă vă ia din picioare drumurile la ANAF și alături de ea reușiți să duceți la nivelul următor micul vostru business.Avantajul unei firme de contabilitate fata de angajat este acela ca vorbim de obicei de o echipa mai extinsa de colaboratori / angajati  care poate raspunde mai repede cerintelor,
* Vei primi  rapoarte specifice si concise .Cu ajutorul unui contabil expert ai la dispozitie raportari simplificate, separate de balante si bilanturi, astfel incat sa iti asigure o intelegere clara, completa, corecta si rapida a situatiei financiare. In acest fel poti lua rapid decizii importante pentru afacerea ta. Firma cu care colaborezi  trebuie sa fie umarul pe care te sprijini in construirea unei afaceri profitabile si reusite, fiind cel care iti ofera cele mai precise rapoarte si situatii.
*Iti ofera consultanta permanenta.Ai consultanta contabila si juridica la care poti apela, astfel poti face economie de bani si de timp printr-un proces mai scurt si mai sigur de luare a deciziilor. Un expert contabil te tine la curent si iti trimite notificari. In acest fel esti anuntat din timp in legatura cu schimbarile legislative si care sunt actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi in acest sens. Astfel, eviti riscul de a nu fi in conformitate cu legea si sa platesti amenzi si penalitati.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

#Bronz

https://stiri.botosani.ro/stiri/economic/expertii-contabili-din-botosani-si-au-sarbatorit-profesia-cu-premii-si-un-mesaj-puternic-pentru-vii...